Want your
own Fotopage?







 
azian's FotoPage

By: azian azian

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-May-2008 00:33 Email | Share | Bookmark
Berita Bengkel Andaman Pengantin dan Dandanan Rambut

Macam dalam salun.
Para peserta sedang tekun menyolek model masing2.
para peserta bersama model masing2
 
 
Sasak rambut dan bun rambut. Asas Dandanan Rambut perlu Kukuh!!
Cara Spray Rambut Selepas pembahagian rambut dibuat
Salam

Layari http://azzalynnbridal.blogspot.com/ untuk melihat jadual bengkel terbaru di seluruh Malaysia.

At the moment, mari kita berkongsi luahan rasa para peserta yg telah mengikuti Bengkel Andaman Pengantin dan Dandanan Rambut yg berlangsung di Carlton Holiday Shah Alam yg lalu ::

Quote:
Salam,

Hi, kak linda n Azza...saya Rafizah...Memang best gler la u all buat kelas solekan peribadi n andaman pengantin tu...byk benda yg saya belajar..dr zero knowledge pasal make up ni..skrg dah tau dah...thanks a lot sgt2..gambar tu cantik arr..gambar yg masa 3&4 Mei xde ker?kalu ada email la kat saya yek!bila lagi u all nak buat kelas2 macam tu?update la kat saya nanti...

lagi satu nak tanya la pasal barang2 make up yg kryolan yg saya order masa kelas andaman kat carlton hotel 3&4 Mei 2008 tu dah ada ker?Brape harga dia?BIla boleh dapat?Hope boleh dapat before 17/05/08 ni...kalu boleh la... Apa2 hal akak telophone saya yek!

Terima Kasih...

Rafizah


********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel Butik :: 03-80601544 (2PM-9PM ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email :: nlynnda@yahoo.co.uk [add us on Facebook]
Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net