Automate your Marketing
with Womplify




 
azian's FotoPage

By: azian azian

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-May-2011 14:34 Email | Share | | Bookmark
BERITA: Kursus Lengkap Perancang Majlis Perkahwinan MAC 2011

aktiviti peserta di dalam kelas
peserta dgn hasil gubahan bunga pelamin artificial
hasil mini pelamin oleh peserta
View all 12 photos...
Bengkel Permulaan sebagai Wedding Planner.
Pasangan ibu dan anak ini telah datang dari jauh semata-mata ingin menjadi wedding planner yang berjaya di tempat mereka.
Peserta memilih Modul Lengkap Gubahan dan Pemasangan Pelamin.

Bengkel selama 2 hari penuh ini menggunakan format latih tubi dengan pengisian modul-modul berikut :
Modul A: Gubahan Bunga Pelamin - Artificial
Modul B: Asas Pemasangan Pelamin
Modul C: Hiasan Pintu Gerbang
Modul D: Pemasangan Pelamin Lanjutan
Modul E: Gubahan Bunga Pelamin - Fresh
Modul F: Pemasangan Mini Pelamin

Lihatlah hasil tangan peserta yang bermula dari ZERO Knowledge!!!

Bengkel di TERENGGANU: http://azzalynnbridal.blogspot.com/2011/03/jadual-kursus-di-kuala-terengganu.html

Bengkel di KEDAH: http://azzalynnbridal.blogspot.com/2011/02/jadual-kursus-di-kulim-kedah-jun-2011.html

Untuk menyertai bengkel seperti ini, hubungi Lynnda di 012-2399629 atau email nlynnda@yahoo.co.uk

Layari http://azzalynnbridal.blogspot.com/ untuk mengikuti jadual terkini

********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel Butik :: 03-80601544 (2PM-9PM ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email :: nlynnda@yahoo.co.uk [add us on Facebook]
Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


Saturday, 5-Mar-2011 01:47 Email | Share | | Bookmark
BERITA: Bengkel Wedding Planner - Pemasangan Mini Pelamin

latihan praktikal pemasangan kain tarik
mempelajari tip dan teknik wedding planner
mini pelamin yang siap dipasang
View all 4 photos...
Bengkel Pemasangan Mini Pelamin
- Jan 2011 - Shah Alam

Latihan praktikal oleh para peserta memasang kain jerut/kain tarik.
Tak ramai yang faham ukuran kain tarik ini. Kalau salah potong dan salah jahit, membazir lah kain tu. Masing2 teruja nak tau macamana cara nak pasang kain tarik ini. Bila dah tau, masing2 tersenyum. Seronok dapat buat sendiri.

Bagi yang baru berjinak2 hendak menjadi wedding planner digalakkan memulakan langkah dengan mengikuti bengkel mini pelamin ini kerana teknik boleh diaplikasikan ke pelbagai jenis dan bentuk pelamin lain.

Ada pelbagai rahsia, tips dan trik yang dikongsikan oleh sifu dari AzzaLynn Bridal.
Hanya yang datang bengkel jer tau kenapa kena intai kat belakang tu.
hehehhehehehe
Rahsia Wedding Planner ada di situ!!

Seronok dapat menghasilkan Mini Pelamin sendiri.
Nampak macam senang. Tapi bila buat sendiri, terkial2.
Tapi bila dah tau teknik dan trik nyer.... seronok!!!

Lihatlah wajah2 kepenatan. Ingat tak penat ke? Ingat senang? Datang dulu baru tau!

Sekitar aktiviti Bengkel Pemasangan Mini Pelamin oleh AzzaLynn Bridal yang diadakan di seluruh Malaysia.

Untuk menyertai bengkel seperti ini, hubungi Lynnda di 012-2399629 atau email nlynnda@yahoo.co.uk

Layari http://azzalynnbridal.blogspot.com/ untuk mengikuti jadual terkini

********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel Butik :: 03-80601544 (2PM-9PM ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email :: nlynnda@yahoo.co.uk [add us on Facebook]
Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


Thursday, 30-Sep-2010 05:12 Email | Share | | Bookmark
JADUAL BENGKEL ANDAMAN, SOLEKAN, PEMASANGAN PELAMIN, GUBAH BUNGA

JADUAL KURSUS SOLEKAN PERIBADI, KURSUS ANDAMAN PENGANTIN, KURSUS PEMASANGAN PELAMIN, KURSUS SANGGUL PENGANTIN 2011


KLIK Link ini untuk mendaftar Bengkel Mekap, Bengkel Andaman Pengantin, Bengkel Gubahan Bunga Pelamin dan Bengkel Mini Pelamin
http://azzalynnbridal.blogspot.com/


------------------------------
"Ikuti Bengkel Pemasangan Pelamin dan Gubahan Bunga Pelamin pada:" One To One ONLY
http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/03/jadual-bengkel-pelamin-dan-gubahan.html



"BENGKEL SOLEKAN PERIBADI ZERO KNOWLEDGE: Puchong - Kuala Lumpur - Shah Alam - Perak - Kota Kinabalu - Promosi RM100 sahaja!!!"Corporate Personal Grooming Package and One To One Available

http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/01/bengkel-solekan-peribadi-zero-knowledge.html


"BENGKEL SOLEKAN PERIBADI Lanjutan Menggunakan KRYOLAN: Corporate Personal Grooming Package and One To One Available"
http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/03/bengkel-solekan-peribadi-lanjutan.html



"BENGKEL SOLEKAN PERIBADI Lanjutan TOTAL MAKE-OVER:" Corporate Personal Grooming Package and One To One Available

http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/01/bengkel-solekan-peribadi-lanjutan-21.html


"BENGKEL Andaman Pengantin ZERO Knowledge & Bengkel Andaman Pengantin Lanjutan: Corporate Personal Grooming Package and One To One Available"
http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/03/bengkel-andaman-pengantin-zero.html


"Bengkel Asas Dandanan Rambut Pengantin (Zero Knowledge) & Bengkel Sanggul Pengantin Lanjutan (Sanggul):Corporate Personal Grooming Package and One To One Available"
http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/02/bengkel-asas-dandanan-rambut-zero.html


"BENGKEL Pemakaian Tudung Pengantin: Corporate Personal Grooming Package and One To One Available"
http://azzalynnbridal.blogspot.com/2010/03/bengkel-pemakaian-tudung-pengantin-3.html


********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel Butik :: 03-80601544 (2PM-9PM ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email :: nlynnda@yahoo.co.uk [add us on Facebook]
Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


Tuesday, 10-Aug-2010 07:40 Email | Share | | Bookmark
Berita: Bengkel Total Make Over

hasil solekan oleh peserta
Sebahagian dari foto Bengkel Total Make Over
Lihatlah perbezaannya. Ternyata jauh berbeza!!!


********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Fax :: 03-80603130
Yahoo Messenger :: YARNTZ

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com
http://azzalynnbridal.blogspot.com


Tuesday, 10-Aug-2010 06:01 Email | Share | | Bookmark
Berita: Bengkel Gubahan Bunga Pelamin Asas (Artificial)

Gubahan bunga dihasilkan peserta
Gubahan Bunga Pelamin Besar Berpasu
Gubahan Bunga Pelamin Untuk Red Carpet/Walkway
Bengkel Gubahan Bunga Pelamin Asas ini sesuai untuk para penyedia pakej perkahwinan yang ingin memulakan khidmat mereka. Dalam tempoh sehari, anda yang ZERO Knowledge tak perlu gusar kerana anda pasti dapat menghasilkan pelbagai gubahan bunga dengan cepat kerana kami bersedia memastikan anda faham dan boleh melakukan secara praktikal.

Bukan setakat satu jenis gubahan bunga, malah anda mampu menghasilkan 4 jenis gubahan bunga dalam tempoh tak sampai sehari.

Gubahan bunga untuk pelamin sedikit berbeza dari segi penggunaan bahan dan peralatan serta penataan hiasan untuk peralatan pelamin.

Untuk itu, kami di AzzaLynn Bridal telah berusaha membantu para peserta agar berjaya mencapai objektif demi mendapatkan kemahiran menggubah bunga untuk pelamin dengan cara yang tepat dan betul tanpa membuang masa.

Bengkel Gubahan Bunga Pelamin Asas menggunakan bunga artificial boleh diadakan secara persendirian mahupun berkumpulan dengan kadar yuran yang sangat istimewa.

Anda boleh membuat tempahan bengkel pada bila-bila masa dengan menghubungi kami di AzzaLynn Bridal.

Lihatlah pelbagai jenis gubahan bunga yang dihasilkan oleh peserta.



********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Fax :: 03-80603130
Yahoo Messenger :: YARNTZ

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com
http://azzalynnbridal.blogspot.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net